Federer sai üllatuskaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer pidi Miamis reketid pakkima.
Roger Federer pidi Miamis reketid pakkima. Foto: SCANPIX

Roger Federer sai Miami tenniseturniiril üllatuskaotuse, kui pidi alla vanduma Andy Roddickule. Ameeriklane võitis maailma kolmandat reketit kolmes setis 7:6, 1:6, 6:4.

Maailma edetabelis 31. kohale vajunud Roddick oli Federeri vastu varasemast 23 matšist võitnud vaid 2, kaotades seejuures neli korda Suure Slämmi turniiri finaalides. Seekordne võit lõpetas šveitslase 16-mängulise kaotuseta seeria, millega kaasnesid turniirivõidud Rotterdamis, Dubais ja Indian Wellsis. Roddick kohtub veerandfinaalis Juan Monacoga.

Pärast võitu käed taeva poole löönud Roddick pühendas tulemuse oma agendile Ken Meyersonile, kes suri oktoobris südamerabanduse tagajärjel. «Ken oli Miamist pärit. Tundsin ennast nagu hull, sest mängu viimase pooltunni jooksul pidasin temaga vist küll pikki vestlusi,» sõnas emotsionaalne ameeriklane pressikonverentsil.

Maailma esireket Novak Djokovic sai 6:3, 6:4 jagu kaasmaalasest Viktor Troickist. Serblase järgmine vastane on Richard Gasquet. Võidu noppis ka Juan Martin del Potro, kes sai 6:3, 7:6 jagu Marin Cilicist ning läheb veerandfinaalis vastamisi David Ferreriga.

Kõvasti vaeva pidi nägema naiste maailma esireket Viktoria Azarenka, kes oli 2 tundi ja 47 minutit kestnud kohtumises 1:6, 7:6, 7:5 üle Dominika Cibulkovast. Seejuures juhtis slovakitar teises setis juba 4:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles