Manchester Unitedi kangelaseks tõusnud väravavaht selgitas penaltitõrjet lihtsalt

Toimetas Ville Arike
Copy
Otsustava penaltitõrje teinud Andre Onanat (rohelises) õnnitlevad Scott McTominay (paremal) ja väravalööja Harry Maguire.
Otsustava penaltitõrje teinud Andre Onanat (rohelises) õnnitlevad Scott McTominay (paremal) ja väravalööja Harry Maguire. Foto: PAUL ELLIS/AFP/ Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga teisipäevastest mängudest pakkus kõige enam kõneainet Manchester Unitedi 1:0 võit FC Kopenhaageni üle. Inglismaa suurklubi avas pärast kaht kaotust punktiarve.

Meeskonna kangelasteks kerkisid 72. minutil värava löönud Harry Maguire ning seitsmendal lisaminutil Jordan Larssoni sooritatud penalti tõrjunud väravavaht Andre Onana.

«Ta näitas iseloomu,» kommenteeris Unitedi peatreener Erik ten Hag Onana penaltitõrjet. «Ta teab, et pole alati oma võimetele vastavalt mänginud ja saab esineda paremini. Ta tegi laupäeval väga hea mängu Sheffield Unitedi vastu ja täna samuti. Ärge unustage pärast vaheaega kiirel vasturünnakul tehtud briljantset tõrjet. Ja ärge unustage, et üheks tema trumbiks on väga hea penaltite tõrjumine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles