VIDEO Baskonia ei suutnud Panathinaikosele vastu saada, Raieste säras võimsa pealtpanekuga

Christopher Krutto
Copy
Sander Raieste (palliga).
Sander Raieste (palliga). Foto: GEORGIA PANAGOPOULOU/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas pidi Eesti koondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste leivaisa Baskonia tunnistama Ateena Panathinaikose 95:81 paremust.

Kohtumise avaveerand möödus võrdselt ja kodus mänginud kreekrlased võitsid selle lõpuks 24:22. Ka teisel veerandajal suutis Baskonia mängus püsida ja pikemale pausile mindi Panathinaikose 48:43 eduseisust.

Kolmandal veerandil suutis Baskonia vahet ühe punkti võrra vähendada, aga viimasel perioodil panid kreeklased oma paremuse maksma ja võtsid 95:81 võidu.

Kotsar ja Raieste said mõlemad korralikult mängugaega. 29 minutit platsil viibinud Kotsar viskas kaheksa punkti (kahesed 9/4), korjas neli lauapalli, jagas kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe bloki.

22 minutit väljakul olnud Raieste viskas kaks punkti (kahesed 4/1, kolmesed 2/0) ja jagas kaks resultatiivset söötu.

Baskonia parimaks kerkis 22 silmaga Markus Howard, Panathinaikose poolelt said 23 punkti kirja Mathias Lessort ja Konstantinos Mitoglou.

Raieste kaks punkti tulid väga efektsest pealtpanekust, mis jõudis ka Euroliiga sotsiaalmeediakanalitesse.

Baskonia jaoks on Euroliigas hooaeg alanud keeruliselt. Viiest mängust on seni võetud vaid üks võit ja tabelis ollakse 18 meeskonna konkurentsis alles 16. kohal.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles