Savisaar: meie jäätantsijad tegid väikestviisi imet

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisuliidu president Edgar Savisaar iluuisutamise MMil.
Uisuliidu president Edgar Savisaar iluuisutamise MMil. Foto: linnapea.tallinn.ee

Keskerakonna esimees ja Eesti Uisuliidu president Edgar Savisaar jälgib Prantsusmaal Nice’is toimuvaid iluuisutamise maailmameistrivõistlusi ning jagab nähtut oma veebipäeviku vahendusel.

Eesti sportlastest olid eile esimesena võistlustules jäätantsijad Irina Štork ja Taavi Rand, kes said kvalifikatsioonis 3. koha.

«Tunnistan ausalt, mina vajusin vahepeal norgu, sest kõik tundusid olevat mitte lihtsalt head, vaid väga head. Hispaanlased särasid, venelased ja inglased olid oma tuntud headuses ning aserite sportlased tegid tõstetel imetrikke,» kirjutab Savisaar oma blogis.

«Meie võistlejad olid esinemisjärjekorras viimased, nii et neil oli üsna raske välja tulla. Närvide mäng. Tabasin ennast mõttelt, et kui ma oskaksin suitsetada, siis paneksin suitsu ette. Õnneks ei oska ja polnud ka vaja. Irina ja Taavi tegid väikestviisi imet – kolmas koht kvalifikatsioonivõistlustel! Tase on siin väga kõrge ja täna saavutatud koht annab lootust ka kolmapäevaks, kui finaalis tuleb esitusele lühikava.»

«Kohtusime täna ka Leenaga (Jelena Glebova – toim.), kes läheb täna võistlustulle. Me ootame temalt palju ja loodame tema peale. Ehk annab Taavi ja Irina tänane hea esitus ka talle indu. Leena kinnitas, et ta on vormis ja tahab anda oma parima,» jätkab Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles