VIDEO Eesti koondis nüpeldas taas Armeeniat ja tõusis Rahvuste liigas alagrupi liidriks

Toimetas Ville Arike
Copy
Eesti koondislased rõõmustavad pärast 5:1 võitu Armeenia üle.
Eesti koondislased rõõmustavad pärast 5:1 võitu Armeenia üle. Foto: Facebook / Eesti naiste jalgpall

Eesti naiste jalgpallikoondis oli mõni päev tagasi Jerevanis alistanud Armeenia ning teisipäeval kordas koduses Lillekülas saavutust, jäädes peale koguni 5:1.

Võõrsil oli Lisette Tammiku kübaratriki toel jäädud peale 4:1 ning palju väravaid taheti lüüa ka kodupubliku ees. Pehmel ja vihmasaju tõttu mängu jooksul päris mülkaks muutunud A. Le Coq Arenal saadi sellega ka hakkama.

Otsa tegi juba 8. minutil lahti taas Tammik. Veerandtunniste vahedega lisas kaks väravat Emma Treiberg, kes õigustas algkoosseisu edutamist. 56. minutil realiseeris Oksanna Pizlova küll osavalt armeenlannade ladusalt mängitud rünnaku, ent enamat külalised ei suutnud. Kairi Himanen (76. min) ja veel korra Tammik (90+2.) vormistasid lõppseisu. Eesti tegi 28 pealelööki Armeenia 7 vastu.

Vaata mängu tipphetki!

Järjest saadud kahe võiduga asus Eesti C-liiga 4. alagruppi juhtima. Tõsi, Kasahstanil on peetud meist kaks ja Iisraelil koguni kolm mängu vähem. Ent juuditaridel tuleb 23. novembrist 5. detsembrini pidada mõnepäevaste vahedega viis mängu järjest!

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore

Eestil on jäänud mängida 1. detsembril võõrsil Kasahstani ning 5. detsembril viimases voorus Iisraeliga. Kus too kohtumine peetakse, pole veel selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles