VIDEO Vihane Ronaldo nõudis kohtuniku väljavahetamist

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo suhtleb kohtunikuga. Foto on illustratiivne.
Cristiano Ronaldo suhtleb kohtunikuga. Foto on illustratiivne. Foto: FAYEZ NURELDINE/AFP/Scanpix

Saudi Araabia klubi Al-Nassri ridadesse kuuluv Portugali koondise ründaja Cristiano Ronaldo oli karikavõistluste veerandfinaalis vihane kohtuniku peale, kes ei lugenud tema meeskonnakaaslase väravat, sest Ronaldo oli suluseisus. Peagi pärast seda näidati tiimikaaslasele punast kaarti ning Ronaldo žestikuleeris seepeale, et väljakukohtunik välja vahetataks.

Al-Nassri mängija Anderson Talisca lõi esimesel poolajal Al-Ettifaqi vastu värava, kuid see ei lugenud, sest Ronaldo oli olnud suluseisus. Esimese poolaja üleminutitel näitas Tšiilist pärit kohtunik Piero Maza Gomez Taliscale punast kaarti.

Vihane Ronaldo näitas seepeale klubikaaslastele, et vahetage palun kohtunik välja. Al-Nassri poolehoidjate õnneks suudeti lisaajal siiski 1:0 võit võtta, kui kohtumise ainsa värava lõi 107. minutil Sadio Mane.

Tegemist oli Saudi Araabia kuninga karikasarjaga, saudide meistriliigas on Al-Nassr 25 punktiga teisel kohal, juhib 29 punkti kogunud Al Hilal, mille ridadesse kuulub Brasiilia ründeäss Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles