Mercedesest lahkub ootamatult oluline alustala

Postimees Sport
Copy
Vasakult: Mercedese sõitja George Russell, endine tehnikadirektor Mike Elliott ja tiimipealik Toto Wolff.
Vasakult: Mercedese sõitja George Russell, endine tehnikadirektor Mike Elliott ja tiimipealik Toto Wolff. Foto: Mercedes GP/X

Mercedese F1 meeskond teatas, et nende juurest lahkub 11 aastat ametis olnud tehnikadirektor Mike Elliott. Kas aastatel 2014 kuni 2021 kaheksa meeskondlikku MM-tiitlit võitnud meeskonna jaoks on tegemist tagasilöögiga või tähendab see nende jaoks uue tõusu algust?

Mercedese tiimipealik ja üks omanikke Toto Wolff kinnitas, et Elliott oli üks meeskonna alustalasid. «Jätame temaga täna hüvasti tõeliselt segaste emotsioonidega. Mike on väga intelligentne insener ja suurepärane meeskonnamängija. Ta mitte ainult ei andnud tohutut panust meie võidusõiduautode võitudesse, vaid ka meie meeskonna kultuuri ülesehitamisesse.

Kuid teisest küljest on selge, et ta on valmis uuteks seiklusteks ka väljaspool Mercedest. Nii et ma tean, et see on tema jaoks õige samm. Ta lahkub täna meeskonnast ja täname teda selle asjatundlikkuse ja pühendumise eest, mida ta on meeskonnale viimase üheteistkümne aasta jooksul andnud,» ütles Wolff Elliotti kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles