Video: tennisetäht nõudis, et tema isa eemaldataks tribüünilt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernard Tomic
Bernard Tomic Foto: SCANPIX

Austraalia tennisetäht Bernard Tomic muutus laupäeval Miami Masters-sarja turniiril mängu ajal ühe pealtvaataja peale üha pahasemaks, juhtumisi oli see pealtvaataja aga tema treenerist isa John Tomic.

Maailma edetabelis 36. real paiknev Tomic kaotas laupäeval 2. ringis hispaanlasele David Ferrerile (ATP 5.) 4:6, 4:6.

Teise seti alguses pärast 3:2 juhtima asumist pöördus 19-aastane Tomic pukikohtuniku Cedric Mourieri poole ning nõudis, et tema isa eemaldataks tribüünilt. «Ta käib mulle närvidele. Ma tean, et ta on mu isa, aga ta käib mulle närvidele,» sõnas Tomic. «Tahan, et ta lahkuks, kuidas see võimalik oleks?»

Kui Mourier küsis, mis juhtuks, kui Tomic ütleks ise oma isale, et ta lahkuks, vastas noormees, et isa ei kuulaks teda. «Kui te teda näete, öelge, et ta oleks vait,» lisas Tomic.

Selle peale vastas Mourier: «Ta teab seda, ma juba ütlesin talle.» ’

Vaata videot!

Tomic viipas mängu jooksul korduvalt oma isa poole, näitamaks, et ta võiks lahkuda. Pärast matši sõnas noormees aga, et üritas niimoodi isale näidata, et ta reketid vajavad keelestamist.

Mullu Wimbledonis veerandfinaali jõudnud Tomici isa pole tenniseametnike seas just heas kirjas – 2009. aastal käskis ta oma pojal Perthis peetud turniiril matši ajal väljakult lahkuda ning seetõttu määrati noormehele ITFi turniiridel võistlemise keeld. Aasta hiljem polnud John Tomic rahul sellega, et tema Austraalia lahtistel meistrivõistlustel pandi tema poja mäng toonase maailma 14. reketi Marin Ciliciga hilisele kellaajale ning ähvardas, et viib poja Austraalia lipu alt Horvaatia lipu alla.

Tänavu jaanuaris sai aga Tomic ise kõvasti negatiivset tähelepanu, kui sattus sekeldustesse politseiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles