FOTOD Maailma seksikaim ujuja heitis rinnahoidja seljast (2)

Postimees Sport
Copy
Andreea Dragoi
Andreea Dragoi Foto: @dragoi_andreea/Instagram

20-aastane Rumeenia ujuja Andreea Dragoi pole veel profikarjääri alustanud, kuid teda on kaua peetud väga talendikaks sportlaseks. Maailma meedia on ta ristinud aga seksikaimaks ujujaks ja Halloweeni ajal näitas ta oma ulakamat palet.

Naine avaldas fotod, kus oli seljast heitnud rinnahoidja, et demonstreerida tähtpäevaks sobivat kostüümi.

Dragoi oli noorujujana väga kõrgel tasemel ning võitis Rumeenias ja selle lähinaabruses olulisi võistlusi. Pärast keskkooli otsustas ta siirduda USAsse ülikooli, ta õpib San Joses spordijuhtimist ja psühholoogiat. Kuigi ta tunnistas, et veetis suvel rohkem aega modellilavadel kui ujumisbasseinis, jätkab ta ka San Jose State University võistkonnas tipu poole pürgimist.

«Ujumine on minu elu kõige olulisem osa. See aitab mul inimesena areneda,» on Dragoi öelnud. Tõsi, tema sotsiaalmeediakanalites avaldatud fotod räägivad üheselt, et naine võiks läbi lüüa ka oma teisel armastatud alal – modellinduses.

USAs ülipopulaarse Halloweeni tähistamiseks loobus Dragoi rinnahoidjast, et mahtuda pitskorsetti. Instagramis avaldatud fotod ajasid fännid pöördesse. «Kaunis printsess,» «kõige nunnum väike kurat,» «sa oled lihtsalt ilus,» olid vaid mõned kommentaarid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles