Oma pronksikäe avaldanud Paide jääb nüüd ootama Tallinna klubide vastust

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Siim Lutsu kaks tabamust tõid Paidele täna võidu.
Siim Lutsu kaks tabamust tõid Paidele täna võidu. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti jalgpalli kõrgliigas astus täna suure sammu pronksmedali suunas Paide Linnameeskond, kes oli võõral väljakul üle Narva Transist.

Paide jaoks algas piirilinnas toimunud kohtumine hiilgavalt: Siim Luts viis nad juba teisel minutil juhtima ning seitsmendaks minutiks oli seis koguni 2:0. Teise palli virutas Transi võrku Bubacarr Tamedou.

Transil tekkis elulootus alles teise poolaja keskel, kui Tristan Koskor realiseeris penalti, kuid pelgalt lohutusväravaks see narvalaste jaoks jäigi. Kohtumise lõppseisu 3:1 vormistas 78. minutil taas Luts.

Võiduga tegi Paide ka ülimalt suure avalduse pronksmedalite peale, kuivõrd neil on nüüd koos 52 punkti. Tallinna Kalev ja Nõmme Kalju jäävad ühe vähempeetud mängu juures neist maha vastavalt kolme ja viie punktiga ning peavad oma 35. ehk eelviimase vooru mängu homme, kohtudes just omavahel.

Teises tänases kohtumises tegi FC Kuressaare 1:1 viigi Harju JK Laagriga. Külalised läksid 26. minutil juhtima Kristjan Kriisi väravast, saarlaste viigivärava virutas 71. minutil Mattias Männilaan.

Premium liiga tabeliseis.
Premium liiga tabeliseis. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles