Jürgen Henn käest libisenud meistritiitlist: meile on meeldinud asja huvitavaks ja keeruliseks teha

Ville Arike
, reporter
Copy
Aasta oli FC Flora peatreenerile Jürgen Hennile rohkem kui pingeline, kuid lõpuks saadi neljas kuld viimase viie aasta jooksul.
Aasta oli FC Flora peatreenerile Jürgen Hennile rohkem kui pingeline, kuid lõpuks saadi neljas kuld viimase viie aasta jooksul. Foto: Tairo Lutter

FC Flora jalgpallimeeskond oli Eesti meistritiitlist paari minuti kaugusel, kuid siis kerkis järjekordse tsenderduse järel karistusalas kõige kõrgemale FCI Levadia keskkaitsja Bourama Fomba peanupp ning sealt lendas pall Flora väravavõrku. 90+5. minutil. Lisaminuteid oli kohtunik andnud kuus.

See värav tõi Levadiale kahe meie kauaaegse tippklubi vahelises 99. derbimängus 2:1 võidu. Meistrivõistluste viimase vooru eel on Floral nüüd 78 ja Levadial 76 punkti. Järgmisel laupäeval kell 14 algavad kulla suhtes otsustavad mängud Flora – Nõmme Kalju ja Paide linnameeskond – Levadia. Kui kogutakse võrdselt punkte (see on võimalik juhul, kui Levadia võidab ja Flora viigistab, võidab tiitli Levadia, kes on Flora vastu omavahelistes mängudes plussis.

Ehkki Flora ei tulnud mängule sugugi pehmelt, oli kergelt tunda, et teda rahuldab ka viik, Levadiat aga ainult võit. Levadia otsis väravat rohkem ja ka sai selle 34. minutil, mil Mollo lükkas võrku Michael Schjønning-Larseni hea söödu. 70. minutil Henrik Ojamaa viigistas, kuid viimane sõna jäi Fombale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles