Euroliiga esimene poolfinalist on Barcelona

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Carlos Navarro (paremal) ja Barcelona Regal jäid Henry Domercanti ja Kaasani Uniksi vastu kolmandat mängu järjest peale.
Juan Carlos Navarro (paremal) ja Barcelona Regal jäid Henry Domercanti ja Kaasani Uniksi vastu kolmandat mängu järjest peale. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai selgeks esimene poolfinalist. Selleks on FC Barcelona, kes alistas ka kolmandat korda Kaasani Uniksi, seekord numbritega 67:56.

Uniks läks poolajale veel kuuepunktilises eduseisus, ent nii kolmandal kui ka neljandal veerandil suudeti visata vaid 11 punkti ja Barcelona võttis 21 punkti visanud Juan Carlos Navarro vedamisel oma.

Ülimalt ühtlaselt tegutsenud Barcelona ridades keegi teine kahekohalist punktisummat ei kogunudki, paremuselt järgmisena jäi Marcelinho Huertase arvele 9 punkti. Uniksi parim oli 19 punktiga Henry Domercant, Terrell Lyday lisas 12 silma. Uniks tabas 17 kolmesest vaid 4.

Barcelona jääb nüüd poolfinaali vastast ootama paarist Siena Montepaschi – Olympiakos, kus seis on 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles