VIDEO Kas mänguajaga on kõik? Uuelt peatreenerilt sõimuvalingu saanud Raieste maandus pingisügavusse (1)

Postimees Sport
Copy
Vitoria Baskonia peatreener Duško Ivanovic.
Vitoria Baskonia peatreener Duško Ivanovic. Foto: David Aguilar/EPA/Scanpix

Vitoria Baskonias mängivad Eesti korvpallikoondislased Maik-Kalev Kotsar ja Sander Raieste said eelmisel nädalal uueks peatreeneriks karmi käega montenegrolase Duško Ivanovici, kes hakkas kiirelt oma palet näitama.

Karjääri jooksul varemgi mitmel korral Baskoniat tüürinud 66-aastane Ivanovic (viinud klubi Hispaania meistriks 2002, 2010, 2020) vallandati sealt viimati kaks aastat tagasi. Seejärel oli ta aasta töötu, kuni mullu novembris sai Belgradi Crvena Zvezda pealikuks. Sealt vallandati ta kehva hooaja alguse tõttu, ent mehe korjas kohe üles Baskonia.

Reedel saadi Euroliigas üllatuslikult 84:83 jagu Belgradi Partizanist, kuid seejärel jäädi Hispaania liigas 76:88 alla Gran Canariale. Kotsar sai mänguaega 10, Raieste 6 minutit. Paraku sai Raieste lühike trett kiirelt läbi pärast seda, kui Ivanovic polnud rahul asjaoluga, et eestlasest ääremängija jättis taktikalise vea tegemata.

Vaata videot!

Et Baskonial on praegu vigastatud kreeklane Nikos Rogkavopoulos ning viimati käis väljakul kümme meest, läheb klubil lähiajal Raiestet ilmselt vaja. Samas on Euroopa korvpallimeediasse tilkunud info, et hiljuti mängujuhi Chris Chiozza värvanud Baskonia otsib veel mõnda mängijat. Samas seab rahakott klubile piirid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles