Tartu Ülikool sai kindlalt jagu TTÜst

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kristjan Jaak Kangur
Copy
Silver Leppik kerkis Tartu parimaks.
Silver Leppik kerkis Tartu parimaks. Foto: Margus Ansu / Postimees

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel peeti täna üks mäng, kus Tartu Ülikool sai kodusaalis kindlalt 84:75 jagu TTÜst.

Tartu haaras mänguohjad juba avaveerandil ega andnudki neid enam käest. Võitjate parim oli 19 punkti toonud Silver Leppik, Tanel Kurbas ja Rain Raadik lisasid 11 silma. TTÜ parimana viskas Kiur Akenpärg 18 punkti. Illimar Pilk ei tabanud küll ainsatki platsilt tehtud 8 viskest, kuid oli täpne kõikidel 12 vabaviskel ja andis lisaks 5 korvisöötu. 12 punkti kogus ka Kristjan Makke, kes võttis lisaks 9 lauapalli.

«Pingevabas mängu oli eesmärk sama kui eelmiseski mängus – anda noorematele mänguaega. Natuke oleks tahtnud isegi esiliiga poistele rohkem anda, aga TTÜ oli tubli,» sõnas võitjate peatreener Gert Kullamäe pärast mängu klubi pressiteate vahendusel. «Kaitses oli täna mõningaid arusaamatusi ja teatud hetkel jäi kaitses pingutamisest puudu. 75 punkti on TTÜ-l pisut palju lastud meie kodusaalis visata.»

Turniiritabelis on teisel kohal oleval Tartul nüüd 23 võitu 3 kaotuse kõrval, täpselt nagu ka esikohta hoidval Kalev/Cramol. TTÜ on 12 võidu ja 15 kaotusega viiendal kohal. Kahe esimese osas paneb tabelis kõik paika kolmapäeval, 4. aprillil Tallinnas toimuv omavaheline mäng. Kohtumine algab Saku Suurhallis kell 19.00.

Tagasi üles