Johannes Erm läheb suure tagalaga medalijahile

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Johannes Ermi tiimil on ka oma loosung – kümme ala, üks unistus! Mis see unistus täpselt on, sellele vihjab talle üle antud Lexuse uksel oleva loosungi värv.
Johannes Ermi tiimil on ka oma loosung – kümme ala, üks unistus! Mis see unistus täpselt on, sellele vihjab talle üle antud Lexuse uksel oleva loosungi värv. Foto: Tairo Lutter

«Minu eesmärk on tuua Eestisse tiitlivõistluste medaleid. Mitmuses,» kuulutas mitmevõistleja Johannes Erm oma tiimi esitlusel. Sealjuures on tegemist Tiimiga suure algustähega, kuivõrd pisemaid mutreid arvesse võttes rassib dekatleedi hüvanguks 15 kätepaari.

Säärase tiimi kokkupanemise mõte hakkas Ermi peas idanema mullu suvel, viimase ülikooliaasta hakul, kui oli selge, et tuleb hakata mõtlema selle peale, kuidas jätkata sportlaskarjääri pärast Georgia ülikooli lõpetamist.

Esiti uuris Erm võimalusi välismaal – üks variant oli hollandlastega punti hüpata, teine ühendada jõud Californias treeniva Harrison Williamsiga –, kuid leidis lõpuks, et kodumaa on ikkagi armsam, ning pöördus jutuga endise juhendaja Holger Peeli poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles