ANALÜÜS Ajalooliselt halba hooaja algust tegeval Unitedil on muresid rohkem kui rubla eest

Christopher Krutto
Copy
Manchester Unitedi mängijad on kogenud värava sisse laskmise valu sel hooajal rohkem, kui ise on suudetud seda vastastele tekitada.
Manchester Unitedi mängijad on kogenud värava sisse laskmise valu sel hooajal rohkem, kui ise on suudetud seda vastastele tekitada. Foto: MOLLY DARLINGTON/Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi fännid olid praegu käiva hooaja eel mõõdukalt optimistlikud. Ometi on läinud asjad hoopis nii, et hetkel on klubil käsil viimase pea 50 aasta halvim algus hooajale.

United mängis kolmapäeval võõrsil valitseva Taani meistri FC Kopenhaageni vastu ja 42 minutit kulgesid asjad plaanipäraselt. Suvise suurtäienduse Rasmus Höjlundi väravatest oldi 2:0 ees ja mänguliselt oli kohtumine Unitedi kontrolli all. Seejärel andis kohtunik Marcus Rashfordile punase ja asjad lagunesid laiali.

Esiteks õnnestus Kopenhaagenil avapoolaja lõpuks seis viigistada. Teisel poolajal pääses United küll tänu Bruno Fernandese täpsele penaltile veel korra ette, kuid lõpuks naastakse koju 3:4 kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles