Euroopa tugevaim liiga jahib Kalev/Cramo liidrit (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Oleksandr Kovliar.
Oleksandr Kovliar. Foto: Eero Vabamägi

Hispaania kõrgliigasse kuuluv Obradoiro meeskond tunneb sealse meedia teatel huvi Kalev/Cramo liidrist Oleksandr Kovliarist.

Santiago de Compostela linnas asuv Obradoiro meeskond jäi ootamatult hiljuti ilma enda tagamängijast Eric Washingtonist, kes soovis ajutiselt isiklikel põhjustel Hispaaniast lahkuda. Peagi andis 30-aastane ameeriklane teada, et ei kavatse enam sinna ka naasta. Nõnda otsitakse viis mängu pidanud Washingtonile asendust.

Hispaania telekanali Movistar Plus+'i ajakirjanik Chema De Lucas julges kindlatele allikatele tuginedes avaldada, et Obradoiro esimeseks valikuks on Kalev/Cramos hästi esinenud Kovliar. Ukrainlase kasuks räägivad head esitused eurosarjades, kus viimati viskas ta Hispaania kõrgliigasse kuuluva Zaragoza vastu 16 punkti, millele lisas veel kuus lauapalli ja kuus korvisöötu.

Obradoirol on hädasti vaja meest, kes oskaks individuaalselt skoorida. Nad paiknevad Euroopa tugevaimas koduliigas kolme võidu ja viie kaotusega 14. positsioonil. Viimasest neljast kohtumisest on võidetud seejuures ainult üks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles