Eesti kurlingupaar saavutas kõrgetasemelisel MK-etapil teise koha

Postimees Sport
Copy
Harri Lill ja Karoliine Kaare
Harri Lill ja Karoliine Kaare Foto: Eesti Curlingu Liit

Eesti kurlingupaar Harri Lill ja Karoliine Kaare tuli Poolas toimunud MK-etapil teisele kohale, kaotades finaalis olümpiamängude hõbemedalistile.

Nädalavahetusel Poolas toimunud MK-etapil osales kokku 24 kurlingupaari ning kohale olid kogunenud ka maailma edetabeli parimad võistkonnad, sealhulgas olümpiamängude medalistid norrakad Kristin Skaslien ja Magnus Nedregotten, möödunud nädalavahetusel Šveitsis toimunud MK-etapi võitjad Westman ja Ahlberg ning mitmete riikide esipaarid.

Alagrupi mängudes näitasid Kaare ja Lill tugevat taset, saavutades neli võitu. Ainsa kaotuse pidid eestlased vastu võtma Norra kurlingupaarilt Kristin Skaslien ja Magnus Nedregotten, kes on 2022. aasta Pekingi olümpiamängude hõbemedalistid ja 2018. aasta Pyeongchangi olümpiamängude pronksmedali võitjad.

Tugevate norrakatega, kes läbisid turniiri ühegi kaotuseta kohtusid eestlased taas finaalis. Paraku ka finaalis pidid Kaare ja Lill tunnistama vastase paremust, finaalkohtumine lõppes tulemusega 4:10. Nädalavahetuse tulemuseks on seega Kaare ja Lille jaoks suurepärane 2. koht.

Poola MK-etapist võttis osa Eesti noor kurlingupaar Cathy Vivien Vahi ja Marten Padama. Noored kurlingumängijad alagrupist edasi sel korral ei pääsenud, kogudes turniiril ühe võidu ja neli kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles