JÄRELVAADATAV Pärnu võttis kodusaalis Võru Barruselt revanši

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimet liigas läksid omavahel vastamisi Pärnu Võrkpalliklubi ja Võru VK Barrus. Koduväljakul mänginud Pärnu teenis 3:1 (25:18, 25:15, 22:25, 25:19) võidu.

Enne mängu:

Võru VK Barrus on Pärnu VKst sel hooajal korra jagu saanud, kui tulemuseks oli 3:1 võit.

Tabeli kolmanda meeskonna Võru Barruse peatreener Oliver Lüütsepp ütles, et pühapäevane vastane näitab aina paremaid esitusi. «Pärnu meeskonnas on olnud mitu muudatust – uus sidemängija, veidi enne liitunud Renee Teppan, lisaks Toms Švansi temposse tagasi liikumine. Neil on seetõttu õige klapp alles tekkimas ja selles mõttes saame me ehk oma teise mängu ära pidada heal ajal, olen kindel, et Pärnu muutub iga nädalaga aina paremaks,» kommenteeris juhendaja suvepealinna meeskonnas toimuvat.

«Meie enda rütm on olnud selline nii ja naa – nii ma ise kui mehed tahaksime ja ka püüame mängida stabiilsemalt, ent hetkel tuleb kõikumisi sisse. Teistpidi võttes on meil ainult kaks kaotust TOP-2 tiimidelt ja saame ka positiivselt mõelda. Ma ei ole üleolev, aga oleme hetkel tulemuste osas rahul ja nüüd peame olema valmis end kaitsma tagantpoolt tulijate vastu.»

Pärnu meeskonna juhendaja Toomas Jasmin leiab, et tema meeskonnas tuleb gaas põhja vajutada. «Eks sisimas ikka loodan, et läheme aina paremaks, muidu seda tööd ju ei teeks. Aga see võtab aega. Uus sidemängija on tubli poiss, tahtmist on kõvasti ja ta on meie mängupilti muutnud paremuse poole, sest kogemust on rohkem, kui eelmisel sidemängijal oli. Aga ütleme siis nii, et meil on vaja rallit sõites gaas põhja vajutada, tagasi pole midagi hoida. Ma ei mõtle sellele, et mida teised teevad või millise rütmiga, aga meil on vaja oma kiirus leida igas mõttes. Teine ja kolmas ring tahame punkte juurde saada. Põhieesmärk on mitte nüüd see Võru mäng, aga järgmine nädal Tartuga karikavõistluste poolfinaalid,» rääkis Jasmin.

«Võru osas, ma ei ütleks, et nad on ainult rünnakuliidri Renato Santose nägu. Seal on piisavalt teisi ka, kel taset piisavalt – Kristo Kollo, Rasmus Meius, ka Robin Kahu on hästi esinenud. Noortel on kõikumisi rohkem, aga kokkuvõttes on neil piisavalt kvaliteeti ja neid peab kartma,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles