Flora ründaja sai enda nimele ihaldatud rekordi

Postimees Sport
Copy
Tallinna FC Flora mängijad pärast 2023. aasta Premium liiga võitmist. Esiplaanil Rauno Alliku.
Tallinna FC Flora mängijad pärast 2023. aasta Premium liiga võitmist. Esiplaanil Rauno Alliku. Foto: Sander Ilvest

Eelmisel nädalal lõppes Eesti jalgpalli meistriliiga hooaeg ning võidukarika sai teist aastat järjest pea kohale tõsta Tallinna FC Flora. Nende ründaja Rauno Alliku jaoks oli tegemist karjääri kaheksanda Premium liiga võiduga ning ühtlasi on ta nüüd enim Eesti meistritiitleid võitnud jalgpallur.

33-aastane Alliku on sündinud Pärnus, kuid liitus Floraga 2008. aastal. Esimesed hooajad viibis ta laenul Pärnu Vapruses ja Viljandi Tulevikus, kuid alates 2010. aastast on ta Flora täieõiguslik liige. Samal aastal tuli ta koos Floraga esmakordselt Eesti meistriks

Kokku on Alliku võitnud kaheksa Eesti meistritiitlit, lisaks 2010 aastale ka hooaegadel 2011, 2015, 2017, 2019, 2020, 2022 ja 2023.

Enim Premium liiga tiitleid võitnud mängijate edetabelit troonib Alliku, kuid talle järgneb kuus mängijat, kes on tulnud Eesti meistriks seitse korda. Seitsmekordsed Eesti meistrid on Andrei Kalimullin, Tihhon Šišov, Konstantin Nahk, Martin Kaalma ja Martin Reim. Flora ridades võitis tänavu oma seitsmenda meistritiitli ka Flora kapten Konstantin Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles