Selgus, millal Toyota teatab järgmise hooaja sõitjad

Karl Mihkel Eller
Copy
Praeguse seisuga on kindel, et Toyota tiimipealikuna jätkab Jari-Matti Latvala (vasakul), kuid ilmselt jääb samaks ka sõitjaterivi.
Praeguse seisuga on kindel, et Toyota tiimipealikuna jätkab Jari-Matti Latvala (vasakul), kuid ilmselt jääb samaks ka sõitjaterivi. Foto: Toyota/McKlein

Autoralli MM-sari kulmineerub sel nädalal Jaapanis. Ühtlasi on tegemist meeskondliku MM-tiitli kindlustanud Toyota koduetapiga. Nüüd teatas autotootja, et esmaspäeval korraldatakse pressikonverents, kus tehakse teatavaks 2024. aasta sõitjate koosseis.

Suureks üllatuseks ei tasu ilmselt valmis panna. Kui mõni nädal tagasi kerkis pinnale võimalus, et teise MM-tiitli kindlustanud Kalle Rovanperä võib järgmisel aastal sõita osalise koormusega hooaja, siis nüüd tundub, et Toyota läheb 2024. aastale vastu samasuguses rivistuses nagu tänavu.

Kõikidel etappidel peaksid kaasa tegema lisaks Rovanperäle ka Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta, valitud rallidel stardib Sébastien Ogier. Sel nädalal teatas Rovanperä mänedžer Timo Jouhki, et soomlasega on leping sisuliselt allkirjastatud ning meeskond teeb selle endale sobival ajal avalikuks.

Rallit.fi andmetel sõlmis meeskond Rovanperäga kaheaastase lepingu, sama tehti ka Evansiga. Ogier osales tänavu kaheksal MM-etapil ning jätkab tuleval aastal ilmselt sarnase koormusega. Juba on kindel, et Toyota tiimipealikuna jätkab neljandat hooaega Jari-Matti Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles