AMETLIK Esapekka Lappi jätkab Hyundais, aga...

Postimees Sport
Copy
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi Foto: IMAGO / Nikos Katikis / Scanpix

Hyundai autorallivõistkond teatas, et Esapekka Lappi jätkab nende ridades ka 2024. aastal.

Küll aga ei tee soomlane enam kaasa kõigil etappidel nagu tänavu, leping hõlmab osalist koormust. Lõuna-Korea autotootja tiimis jätkab täiskohaga Thierry Neuville, Lappi koha võttis sisuliselt Ott Tänak.

Ühtlasi tähendab see, et Hyundai plaan panna ühel rallil välja neli autot ilmselt ei täitu. Praegu pole veel selge, kellega hakkab Lappi kolmandat autot jagama. Kaardilugejana jätkab Janne Ferm.

«Nende roll on MM-sarjas toetada Thierryd ja Otti ning samas auto arendusega tegeleda. Esapekka on näidanud, et ta on selles tugev. Usun, et need hirmuäratavad jõud aitavad meil täita oma eesmärgid. Lõplik koosseis tuleb veel paika saada, aga teatame uudistest õigel ajal,» ütles Hyundai tiimipealik Cyril Abiteboul pressiteates.

Lappi lisas: «Olen väga õnnelik ja tänulik, et saan Hyundaiga koostööd jätkata. Tunnen end tiimis väga hästi, oleme loonud tugeva sideme. Aastate jooksul oleme tõestanud, et meil on piisavalt hea pakett tugevateks tulemusteks. Järgmine aasta tuleb mitmel moel erinev, aga olen tiimimängijana motiveeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles