Hamilton loodab, et Las Vegases toimub katastroof

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamilton (vasakul) ja Fernando Alonso.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Fernando Alonso. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Sel nädalavahetusel toimub USAs Las Vegases F1-etapp, mida on oodatud üle 40 aasta. Mercedese sõitja Lewis Hamilton avaldas, et vajab võistlusel katastroofi. Kuna tema eesmärk on tõusta punktitabelis teiseks, siis selle tarbeks tuleb tal loota, et praegu seda positsiooni hoidval Sergio Perezil juhtuks katastroof.

F1 hooaja lõpuni jääb kaks etappi ning Hamilton kaotab Red Bulli sõitjale Perezile 32 punktiga Mehhiklasest möödumiseks peaks Hamilton teenima Las Vegases ja Abu Dhabis võimalikult palju punkte ja lootma, et Perez neid palju ei kogu.

«Ma vajan, et Sergio Péreziga toimuks katastroof. Tal peaks olema kaks väga halba võistlust ja minul kaks väga head. Kuid reaalselt olen liiga palju maas, et Checole järele jõuda,» tunnistas 38-aastane seitsmekordne maailmameister.

Just tema tiitleid loendades on selge, et tegelikult ei oma punktiarvestuses teiseks tõusmine tema jaoks suurt tähtsust. «Kõige olulisem on, et Mercedes oleks võimeline taas võitma,» avaldas Hamilton.

Eelmisel etapil Brasiilias polnud Mercedese vormist suurt midagi järel. Sao Paulos oli Hamilton kaheksas ja tiimikaaslane George Russell oli sunnitud katkestama. Las Vegases võiks Mercedese vorm parem olla, kuid selgus saabub Eesti aja järgi pühapäeva hommikul, kui sõidetakse Grand Prix etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles