Klubi president Ragnar Klavan rõõmustas pärast Kalevi uskumatut pronksivõitu rohkem teiste kui enda üle

Ville Arike
, reporter
Copy
Klubi president Ragnar Klavan lööb aktiivselt kaasa Tallinna Kalevi jalgpallihalli ehitusel Mustamäel.
Klubi president Ragnar Klavan lööb aktiivselt kaasa Tallinna Kalevi jalgpallihalli ehitusel Mustamäel. Foto: Tairo Lutter

Kui nädal tagasi selgusid Eesti jalgpallimeistrivõistluste medaliomanikud, rõõmustas FC Flora kahtlemata järjekordse meistritiitli üle, kuid kõige ehedamat emotsiooni nähti hoopis mõni kilomeeter eemal Kadriorus, kui Tallinna Kalev sai teada, et Paides lõppes mäng neile soodsa tulemusega ja võideti pronksmedal. Kalev, ja pronksil! See on terve Eesti spordi tänavusi üks uskumatumaid edulugusid.

Kalevi president, meie viimase kümnendi edukaim jalgpallur Ragnar Klavan tunnistab siiralt, et kevadel ei osanud ei tema ega keegi teine klubis medalit oodata. Kõrgeim ootus, mis välja öeldi, oli viies koht. Ent kui hooaeg oli alanud ja Kalev istutas end kenasti tugevate keskmike sekka, tekkis nii Klavanil kui ka teistel usk ja lootus.

Möödunud laupäeval kõlas esmalt lõpuvile Kadriorus, tähistamaks Kalevi 5:0 võitu Narva Transi üle. Seejärel kogunes meeskond kellegi telefoni ümber. Nähti, et Levadia lõi Paide vastu viigivärava ning kui veidi hiljem too mäng lõppenuks kuulutati, läks Kadriorus ctrall lahti ja šampanjapudelitel lendasid korgid pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles