Katsuta ihkab Toyotale Jaapanis nelikvõitu tuua

Karl-Joosep Küngas
Copy
Takamoto Katsuta
Takamoto Katsuta Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Toyota rallimeeskonnale on Jaapanis toimuv MM-etapp kulgenud peaaegu ideaalselt. Enne viimast võistluspäeva omatakse kolmikjuhtimist ning kuuendal positsioonil paiknev Takamoto Katsuta loodab olukorda veelgi parandada.

Katsutal läks koduralli algus vett vedama ning ta lõpetas avapäeva üheksandal positsioonil. Seejuures lahutas teda esikohal liikunud meeskonnakaaslasest Elfyn Evansist enam kui viis minutit. Samuti oli poodiumikoht enam kui kolme minuti kaugusel.

Laupäeval tõestas jaapanlane, et kiirust tal ikkagi jagub. Ta noppis koguni neli katsevõitu kaheksast võimalikust ning vähendas konkurentidega selgelt vahet. Kui esikolmik on endiselt vägagi kaugel, siis neljandast kohast ja Esapekka Lappist jääb ta 40,9 sekundi kaugusele.

Katsuta usub, et Lappi on võimalik kinni püüda ja Toyotale kodurallil nelikvõit kindlustada. «Olen väga motiveeritud seda püüdmaks. Ainus asi, mida saangi tiimile teha on kindlustada nelikvõit. Kaotasin juba avapäeval võimaluse võidu eest heidelda. See oli suur pettumus mulle ja ka fännidele,» lausus Katsuta ralliportaalile Dirtfish.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles