VIDEO Kalev/Cramoga liitus Euroliiga tippklubisse kuulunud tagamees

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Marreon Jackson mängis Toledo ülikoolis aastatel 2017-2021.
Marreon Jackson mängis Toledo ülikoolis aastatel 2017-2021. Foto: utrockets.com

Kalev/Cramo korvpallimeeskonnaga liitus 25-aastane, 182 sentimeetri pikkune ameeriklasest tagamees Marreon Jackson.

Jacksonil on ette näidata edukas ülikooli karjäär Toledo Rocketsi meeskonnas Ohios ja Arizona State’is, seisab pressiteates.

Peale ülikooli lõpetamist (2022. aasta kevadel) sõlmis Jackson lepingu Türgi suurklubi Istanbuli Fenerbahcega, kus treenis enne hooaja algust esindusmeeskonnaga ning teenis mänguminutid nende duubelvõistkonnas Fenerbahce ll. Esiliigas jäid Jacksoni keskmisteks näitajateks 16,3 punkti, 5,1 lauapalli ja 4,5 resultatiivset söötu.

Tänavust hooaega alustas ta Rumeenias Voluntari CSO meeskonnas, kust lahkus enne hooaja ametlikku algust vigastuse tõttu, millest on ta praeguseks taastunud.

Jackson saabus Tallinna neljapäeva pärastlõunal, alustas kohe meeskonna ühistreeningutega ning reisib kaasa FIBA Europe Cup kohtumisel Zaragozasse. Heiko Rannula näeb Marreon Jacksonis Sasha Kovliariga sarnast viskavat mängujuhti: «Ta on enesekindel liidritüüpi mängija, kes toob kindlasti juurde teravust ja kellelt ootame tugevat panust tänavuse hooaja jooksul.»

Kalev/Cramo järgmine mäng on juba teisipäeval võõrsil, kus Europe Cupi alagrupiturniiri viimases mängus kohtutakse Zaragozaga. Edasipääsulootuste säilitamiseks vajatakse võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles