Rovanperä kaardilugeja avaldas, millal tehakse taas täishooaeg

Postimees Sport
Copy
Kaardilugeja Jonne Halttunen (vasakul) ja piloot Kalle Rovanperä.
Kaardilugeja Jonne Halttunen (vasakul) ja piloot Kalle Rovanperä. Foto: Hannu Rainamo/LEHTIKUVA/SIPA/Scanpix

Autoralli valitsev maailmameister Kalle Rovanperä ja tema tööandja Toyota teatasid esmaspäeval, et Rovanperä võtab pooleldi vaheaasta ning 2024-ndal osaleb MM-sarjas ainult pooltel rallidel. Kaardilugeja Jonne Halttuneni säutsust saab välja lugeda, millal taas täisvõimsusega kihutama hakatakse.

«Mul jääb nüüd rohkem aega perekonna ja sõprade jaoks, samuti püüan arendada oma golfioskusi. 2025. aastal teeme taas täishooaja! Näeme varsti ja tänan sooja toetuse eest,» kirjutas Halttunen X-i säutsus.

Rovanperä ise ei andnud ennelõunal tehtud säutsus täpset täishooajaga naasmise aega. «MM-tiitli eest võitlemine võtab kõvasti aega ja energiat, sest pidevalt tuleb maailma eri paigus sõitmas käia. Tundsin, et praegu on õige aeg võtta aasta, kus patareisid laadida, pead puhastada ning siis täiskohaga naasta ja tiitli eest täiega võidelda,» teatas ta sotsiaalmeedias.

Samuti ei saanud järgmist täishooaega välja lugeda tiimipealiku Jari-Matti Latvala öeldust: «Olen rõõmus, et suutsime võiduka pundi säilitada. Kalle programm on küll järgmisel aastal teistsugune, aga peamine, et ta jäi Toyotasse ning tunneb ralli vastu endiselt kirge. Kuigi ta on noor, on ta ralliga seotud olnud juba pikalt. Osakoormusega võistlemine on talle praegu parim variant.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles