Tänaku parim enne pole kindlasti möödas, Rovanperä otsus kergitab tiitlišansse veelgi

Karl Mihkel Eller
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja tõmbasid karjäärile M-Spordi meeskonnas joone alla. Uue aasta eel võivad Tänaku poolehoidjad taas rõõmustada, sest Hyundai, kuhu saarlane naaseb, tundub olevat saanud muredest üle.
Ott Tänak ja Martin Järveoja tõmbasid karjäärile M-Spordi meeskonnas joone alla. Uue aasta eel võivad Tänaku poolehoidjad taas rõõmustada, sest Hyundai, kuhu saarlane naaseb, tundub olevat saanud muredest üle. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ralli MM-sari on selleks hooajaks läbi. Aasta jooksul jäi näppude vahele nii mõndagi positiivset, aga ka negatiivset. Postimees vaatas 13 rallist koosnenud hooajale tagasi ja jagas auhindu. Kuigi Ott Tänak ja M-Sport valmistasid tänavu pettumus, on õhus palju märke, et vähemalt eestlase käekäik pöördub uuel aastal paremuse poole.

Aasta kiireim – Toyota ja Ogier

Kaheksakordne maailmameister Sébastien Ogier pole aastatega oma sära kaotanud ning kuigi teist hooaega järjest tegi ta kaasa napilt pooltelt MM-etappidelt (tänavu seitsmel, mullu kuuel), siis seda enam suutis ta nendel valitud etappidel endast kõik anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles