Tehtud! Tšehhid aitasid Eesti jalgpallikoondise EMi play-off'i (2)

Toimetas Ville Arike
Copy
Eestlased peavad ütlema aitäh tšehhidele, kes hoidsid mängu kindlalt enda kontrolli all ja võitsid 3:0. Pildil on teise värava autor Tomaš Chory.
Eestlased peavad ütlema aitäh tšehhidele, kes hoidsid mängu kindlalt enda kontrolli all ja võitsid 3:0. Pildil on teise värava autor Tomaš Chory. Foto: Petr David Josek/AP Photo/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis küll ei käinud esmaspäeval ise väljakul, kuid pääses tänu kahe mängu sobivalt lõppenud tulemustele EM-valiksarja play-off'i. See mängitakse märtsis, esimesena astub meile vastu kas Poola või Horvaatia.

Eesti ootas oma saatust kahest mängust. Meile ei oleks sobinud vaid stsenaarium, kui nii Itaalia kui ka Tšehhi oleksid kaotanud, vastavalt Ukrainale ja Moldovale. Ent Tšehhi läks Moldova vastu koduses Olomoucis kiirelt juhtima 1:0 ja meie olukord oli nii-öelda kontrolli all. Lõpuks tšehhid võitsid 3:0, Ukraina ja Itaalia mängisid Leverkusenis väravateta viiki.

Eesti vastaseks tuleb A-liiga kõrgeima asetusega play-off'i jäänud meeskond. Praegu on see Poola, aga teisipäeva hilisõhtul võib selleks saada ka Horvaatia (kui kaotab Armeeniale ja Wales alistab Türgi – sel juhul jääb Horvaatia grupis Walesi järel kolmandaks). 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles