Nõmme Unitedi kõrgliigasse viinud Vassiljev siirdub välismaale

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Vladimir Vassiljev Sportland Arenal pärast Premium liiga koha kindlustamist.
Vladimir Vassiljev Sportland Arenal pärast Premium liiga koha kindlustamist. Foto: Katariina Peetson / jalgpall.ee

Nõmme Unitedi järgmiseks hooajaks Eesti jalgpalli kõrgliigasse vedanud peatreener Vladimir Vassiljev siirdub välismaale.

Eelmisel talvel sõlmis 35-aastane Vassiljev Nõmme Unitediga lepingu 1+1+1 aastaks klausliga, et mõlemad pooled võivad selle iga aasta järel katkestada.

Vassiljev andis klubile mõista, et Eesti-siseselt ta töökohta ei vaheta, aga kui välismaalt peaks tulema sobiv pakkumine, võtab ta selle vastu.

Ingliskeelses jalgpallisaates «Estonian Football Podcast» avaldas Vassiljev, et saigi välismaalt sobiva pakkumise ning pühapäeval toimuv karikavõistluste kaheksandikfinaal Tallinna Kaleviga jääb tema viimaseks mänguks.

«See on veel salajane informatsioon, aga ma lahkun Nõmme Unitedist. Sain kolm nädalat tagasi pakkumise ning rääkisin juba klubi ja mängijatega. Ütlesin, et pärast Kalevi mängu ma lahkun,» sõnas Vassiljev.

«See oli raske otsus, aga välismaale minek on hea võimalus kasvamiseks,» lisas Vassiljev ja kinnitas, et asub uues klubis tööle peatreenerina. Ametlikult tuleb uudis tema sõnul välja ühe-kahe nädala pärast.

Nõmme United võitis tänavu esiliiga mäekõrguse ülekaaluga, kogudes 36 mänguga 90 punkti. Teise koha teeninud Viismit edestas Nõmme 19 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles