Tiitlikaitsjad on lühikava järel liidrid, Euroopa meistrid põrusid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy
Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Nice’is peetavatel iluuisutamise maailmameistrivõistlustel on paarissõidus lühikava järel liidrikohal tiitlikaitsjad Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy.

Saksamaad esindav paar teenis kohtunikelt 68,63 punkti, nende isiklik rekord on Vancouveri olümpial teenitud 75,96 punkti.

Teisel kohal on kahe aasta tagused maailmameistrid, hiinlased Qing Pang ja Jian Tong, kes teenisid 67,10 punkti ning kolmandal kohal on 65,37 punktiga Jaapani paar Narumi Takahashi – Mervin Tran.

Tänavused Euroopa meistrid Tatjana Volosožar ja Maksim Trankov on lühikava järel 60,48 punktiga alles 8. kohal, paaril ebaõnnestus surmaspiraal ning ka naispartneri maandumised väljavisetest olid ebakindlad. Nende isiklik rekord on tänavusel EMil teenitud 72,80 punkti. Mullusel MMil võitsid nad hõbemedalid.

Kahel korral MMil pronksi võitnud, mullu esimesena medalita jäänud kahe aasta tagused Euroopa meistrid Yuko Kavaguti ja Aleksandr Smirnov on aga lühikava järel 59,59 punktiga alles 11. kohal, paari rekord on 74,16 punkti, mille nad said Vancouveri olümpial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles