VIDEO Eurosport jagas kaadreid Eesti sportlasest

Karl Mihkel Eller
Copy
Jalgrattur Madis Mihkels treenib talvistel Eestimaa teedel.
Jalgrattur Madis Mihkels treenib talvistel Eestimaa teedel. Foto: @intermarchew/Instagram

Maanteerattur Madis Mihkels jagas nädala alguses sotsiaalmeedia videot, kuidas ta Eestis maha sadanud lume kiuste jalgrattaga maanteel trenni teeb. Selle video on teise seas korjanud üles ka Eurosport, mis jagas vahvaid kaadreid Eesti profiratturist oma sotsiaalmeediakanalites.

Esmaspäeval postitas Mihkelsi tööandja, Intermarché–Circus–Wanty meeskond, video, kus oli näha Mihkelsit treenimas lumistel Eesti teedel. Vastukaaluks jagati ka tema meeskonnakaaslaste meeleolusid Lääne-Euroopas, kes sõitsid päikselises 14-kraadises soojas.

«Rasked päevad tuleb üle elada, et nautida häid päevi,» kirjutas meeskond video juurde. Kolmapäeval jagas Mihkelsi treeningust mõnesekundilist videot maailma üks juhtivamaid spordiportaale Eurosport. «Natuke lund ei peata jalgrattureid treenimast,» lisati klipi saatelauseks.

Eesti üks paremaid rattureid Mihkels pidi oktoobris startima Hiina velotuuril, ent sai võistluse eel hakkama rumala tembuga. Ta tegi tiimikaaslase Gerben Thijsseni sotsiaalmeedia videos n-ö pilusilmade žesti, millele järgnes pahameeletorm. Võistkond ei lubanud starti kumbagi.

Eelmisel nädalal reageeris juhtunule ka rahvusvaheline jalgrattaliit (UCI) ning määras mõlemale mehele rahatrahvi ning kohustuse läbida diskrimineerimisvastane kursus. Trahvisummat alaliit ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles