VIDEO Drell tegi USAs taas hea etteaste, Bulls viskas koguni 141 punkti (2)

Karl Mihkel Eller
Copy
Henri Drell
Henri Drell Foto: Windy City Bulls / Facebook

Eesti korvpallikoondislase Henri Drelli koduklubi Windy City Bulls alistas USAs NBA G-liigas koduväljakul 141:125 Sioux Falls Skyforce’i.

Bulls pani viskekontserdile aluse avaveerandil, mis võideti 44:28. Järgmisel perioodil suutis Skyforce end koguda ning võita selle 34:23 ehk vaheajale mindi Bullsi 67:62 juhtimisel. Kolmandal veerandil pani Bulls teise käigu taas sisse ning viimasele neljandikule mindi vastu 107:91 kodumeeskonna eduseisus. Otsustaval neljandikul enam külalised Drelli klubile ohtlikuks ei osutunud ning otsustav periood jäi 34:34 viiki.

Drell alustas kohtumist pingilt, kuid teenis kokku mänguaega 21 minutit ja viskas 13 punkti, millest üks tuli kaugviskest. Vabaviskejoonel oli eestlane eksimatu, tabades neid kolmest kolm. Eestlase arvele jäi ka viis lauapalli, kolm resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget.

Bullsi mängu vedasid Julian Phillips 29 ja Adama Sanogo 26 punktiga. Loomulikult olid nemad ka kõige suurema kasulikkuse näitajaga, vastavalt 25 ja 13, kuid paremuselt kolmas näitaja oli Drellil, +19.

Kahe kaotuse kõrvale neljanda võidu saanud Windy City hoiab keskdivisjonis kolmandat kohta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles