Suurpuhastus Unitedis: sule võib sappa saada 12 mängijat, nende seas ka mitu põhimeest

Karl Mihkel Eller
Copy
Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag plaanib suuri muutusi.
Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag plaanib suuri muutusi. Foto: MOLLY DARLINGTON/Reuters/Scanpix

20-kordne Inglismaa meister Manchester United on tänavust hooaega alustanud alla ootuste ning kohaliku meedia andmetel soovib meeskond lepingu lõpetada 12 mängijaga, kelle hulka kuulub ka mitu tähtmängijat.

Mullu Premier League’is kolmandaks tulnud United on tänavu 12 mängust teeninud vaid seitse võitu ning on liigatabeli kuues. Meistrite liigas on saadud vaid üks võit ning alagrupis ollakse viimasel kohal.

Tundub, et peatreener Erik Ten Hagi ebaõnnestumiste karika on täis saanud ning Manchester Evening Newsi andmetel soovitakse järgmise hooaja jaoks teha suurpuhastus. Tosinkonnast mängijast loodetakse vabaneda talviste ja suvise üleminekuakna jooksul.

Väidetavalt võivad Raphael Varane, Scott McTominay, Anthony Martial, Jadon Sancho, Donny van de Beek ja Sofyan Amrabat hakata otsima uusi koduklubisid.

Väidetavalt on ohus ka Johnny Evans, Tom Heaton, Brandon Williams, Alvaro Fernandez ja Shola Shoretire. Eeldatavasti lahkub lõplikult ka Hispaania meeskonnas Getafe laenul olev Mason Greenwood. Küll aga pole ajalehes kirjas keskkaitsjat Harry Maguire’it, keda on kohati kõvasti kritiseeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles