Pareiko Poola meediale: play-off on Eesti jalgpalli jaoks adrenaliinilaks

Karl Mihkel Eller
Copy
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Tairo Lutter

Järgmise aasta märtsis on Eesti jalgpallikoondisel võimalus mängida pääsu eest EM-finaalturniirile. Play-off’i esimeses mängus minnakse võõrsil vastamisi Poolaga. Nüüd on sealne meedia hakanud rohkem Eesti jalgpalli vastu huvi tundma ning uuris karjääri jooksul Poola klubides mänginud Eesti väravavahilt Sergei Pareikolt, millises seisus on Eesti koondis. Pareiko vastu oli aus, et meie jalgpallil on arenguruumi, kuid tõi ühtlasi välja, et Eesti võimaluse kahe võidu korral EM-finaalturniirile pääseda on tõeline adrenaliinilaks.

Poola ja Eesti jalgpallimatš toimub 21. märtsil ning kuigi Eesti jaoks läks lõppenud EM-valiksari aia taha, sest teeniti vaid üks punkt, siis arvab Eesti koondise eest 65 kohtumist pidanud 46-aastane Pareiko, et Poolal saavad selles matšis olema suured pinged.

«Me kõik ootame play-off'i. Kvalifikatsiooniturniir oli väga ebaõnnestunud. Saime vaid ühe punkti. Siiski on meil veel paar kuud aega, et oma mängu muuta. Poola on selles matšis pinge all ja meil pole midagi kaotada. Võtame seda võimalusena,» ütles aastatel 2011 kuni 2013 Poola klubis Krakowi Wisla mänginud Pareiko Poola väljaandele Fakt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles