VIDEO Leclerc tõmbas treeningul punaste lippude virvarris pikima õlekõrre

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ferrari jaoks oli väga kahetine päev. Charles Leclerc jäi konkurentidele püüdmatuks, Carlos Sainz lõhkus auto.
Ferrari jaoks oli väga kahetine päev. Charles Leclerc jäi konkurentidele püüdmatuks, Carlos Sainz lõhkus auto. Foto: IMAGO/DPPI/SCANPIX

Sel nädalavahetusel tõmmatakse joon alla tänavusele F1 hooajale. Viimane võidusõit peetakse Abu Dhabis, mille treeningul oli kiireim Ferrariga kihutav Charles Leclerc.

Esimesest vabatreeningust puudunud Leclerc oli kohe kiireim sõitja Abu Dhabi ringrajal. Lõpuks sai Ferrari sõitja kirja aja 1.24,809, millest nobedam polnud ükski konkurent. Teise koha sõitis välja McLareniga sõitev Lando Norris (+0,043) ja kolmanda positsiooniga leppis valitsev maailmameister Max Versappen (+0,173).

Ferrari jaoks ei läinud siiski kõik plaanide järgi. Kuigi Leclerc näitas parimat kiirust, siis tema meeskonnakaaslane Carlos Sainz lõpetas turvavallis ning lõhkus vormeli. Hispaanlane sai treeningul kirja ainult viis ringi ja põhjustas ka punased lipud.

Treening peatati lõpuks Sainzi avarii tõttu pooleks tunniks ning jätkates ilmusid peagi taas punased lipud. Sedapuhku oli avarii teinud Haasi piloot Nico Hülkenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles