Brasiilia ründetuus solvas väljakult Messit: sa oled argpüks!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi ja Rodrygo.
Lionel Messi ja Rodrygo. Foto: AFP/CARL DE SOUZA/SCANPIX

Jalgpalli MM-valikmängudes Lõuna-Ameerika tsoonis pole suuremat kohtumist kui Argentina ja Brasiilia mõõduvõtt. Sel nädalal toimuski Rio de Janeiros lahing, kus väljus võitjana 1:0 Argentina. Seejuures katkestati mõneks ajaks kohtumine fännide vandaalitsemise tõttu.

Lisaks fännidele olid tulised vestlused ka väljakul. Ootamatult otsustas 22-aastane Brasiilia koondise ja Madridi Reali ääreründaja Rodrygo minna sõnasõtta Lionel Messi endaga. Esimesele ei andnud rahu, et Argentina koondis ei soovinud fännide mässu tõttu kohtumist jätkata.

«Sa oled argpüks! Kas sa ei soovinud seda kohtumist mängida,» küsis Rodrygo Messilt agressiivselt.

«Me oleme maailmameistrid. Kuidas saame aegpüksid olla?» vastas Messi otsekoheselt. «Pane enda suu kinni. Jälgi enda suuvara, laps.»

Brasiilia ääreründaja ei soovinud siiski vestlust sellega lõpetada. «Nüüd vaatame mängu. Küll sa nüüd meid näed,» kostis Rodrygo, ent Messi ei kohkunud kaugeltki. «Eks me näe. Tulge, tulge,» lõpetas Messi vestluse.

Lõpuks teenis Argentina kohtumises 1:0 võidu ning tegemist oli esimese korraga, kui argentinlased võõrsil MM-valikmängus Brasiiliast jagu said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles