Pidevalt kaotusseisus olnud TalTech murdus ülikoolide heitluses Tartu vastupanu (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kasper Suurorg.
Kasper Suurorg. Foto: TalTech Facebook.

Eesti-Läti ühisliigas läksid kaks Eesti ülikooli. Tartu Ülikool võõrustas TalTechi ning tunnistas lõpuks külaliste 73:65 paremust.

Tartu Ülikooli spordihoones toimunud kohtumises läksid vastamisi Eesti-Läti ühisliiga lähirivaalid. Nii kodumeeskonnal kui ka TalTechil oli tabelis 10 kohtumisega kirjas seitse võitu.

Kohtumine kulges pidevalt rütmis, kus Tartu omas initsiatiivi, ent TalTech suutis aukudest välja ronida. Mängu alustas paremini kodumeeskond, kes haaras 7:0 algedu ja võitis veerandi 23:14. Teisel perioodil tegi TalTech 14:2 vahespurdi ning pääses sellega hetkeks juhtimagi, ent pikemale pausile mindi Tartu 37:29 vedamisel.

Teise poolaja alguses suutis Tartu paaril korral veel kahekohalise eduseisu haarata, ent otsustavat vahet sisse ei võideldud. Nõnda haistis TalTech võimalust ning haaraski sellest kinni. Otsustavale perioodile mindi juba 51:51 viigiseisult ning lõpuks särasid tablool juba külaliste 73:65 võidunumbrid.

Võitjate ridades säras taas 21-aastane Kasper Suurorg, kelle arvele jäi 19 punkti, kaheksa lauapalli ja viis korvisöötu. Taavi Jurkatamm lisas 12, Oliver Metsalu 11 ja Gregor Ilves 10 silma. Tartu meeskonda vedas Märt Rosenthal 17 silmaga. Kristjan Kitsingu kontosse jäi 11 punkti.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles