Tänak kommenteeris võrdlust Verstappeniga: eelistan olla mina ise

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak (paremal).
Ott Tänak (paremal). Foto: @World/M-Sport

Järgmisel aastal näeb Ott Tänakut autoralli MM-sarjas kihutamas taas Hyundai meeskonnas, mida juhib prantslane Cyril Abiteboul. Mõlemad osapooled ootavad huviga koostöö algust.

Abiteboul avaldas juba mõnda aega tagasi, et Tänakust võiks Hyundai meeskonnas saada justkui Max Verstappen Red Bulli F1 tiimis. Sellega kaasnesid kohe erinevad kuulujutud, ent üks on selge, et ootused seatakse väga-väga kõrged. Verstappen on ju kroonitud viimasel kolmel hooajal F1s maailmameistriks ja kahel viimsasel hooajal olnud ainuvalitseja.

Tänak nõustub Hyundai pealikuga, et eesmärk saab olla ainult tiitlite võitmine. «See on auto, milles olen varem istunud. Nüüd on tarvis end värskendada ja järgmiseks hooajaks valmistuda,» vahendas 2019. aasta maailmameistri öeldut Soome portaal Rallit.fi.

«Ootused samas ei vähene. Abiteboul on tugev liider ja ta ei oota muud kui võitmist. Peame nõnda suutma hästi esineda. Nad on sel aastal õiges suunas liikunud ja arengus samme astunud. Vähemalt tahaksin sedasi mõelda.»

Seejärel kiitis Tänak Hyundai rallipealikut isiklikult, kes suudab eestlase sõnul meeskonna tervikuna edukalt tööle panna. Samas kommenteeris ta ka võrdlust Verstappeniga. «Hyundaiga ei liitu uut Maxi. Oleme kõik isiksused, kel oma stiil. Eelistan olla mina ise,» lõpetas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles