CORNER 1 Vestlus poodiumimeestega ehk Kõigest põnevast hobikardiskeenelt

Postimees Sport
Copy
Vasakult: Risto Kappet, Kristjan Salvet ja Taniel Sõõrumaa.
Vasakult: Risto Kappet, Kristjan Salvet ja Taniel Sõõrumaa. Foto: Erakogu

Seekordne mootorispordisaade «Corner 1» on veidi teistsugune, sest professionaalselt autospordilt liigutakse palju rohkem käega katsutavasse maailma – põnevale ja üllatusi täis Eesti hobikardiskeenele, kus saavad kokku profid, nendega sammu hoidvad hobisõitjad ja igaüks, kes otsustas tulla ja rajal lõbutseda.

Konteksti annab sellele kõigele Corner 1 esimest aastat korraldatud hobikardsari, kus osales pingelise seitsme etapi jooksul 96 võistlejat, kelle seas oli ka nii mõnigi Eesti tippsõitja. Palju põnevat juhtus nii rajal kui ka raja ääres ja sellest kõigest väljusid nelja piloodiga tiitliheitluse tipus võistluskardi taustaga Kristjan Salvet (I koht), e-spordist tuntud Risto Kappet (II koht) ja ilma igasuguse professionaalse autospordi taustata Taniel Sõõrumaa (III koht), kes on kõik ka stuudios kohal ja räägivad hooajast ja hobikardisõidust üldiselt.

Saate vedajateks on mootorispordimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles