Ukrainlaste Prometey küttis Kalev/Cramole hirmsa sauna

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo ääremängija Kregor Hermet.
Kalev/Cramo ääremängija Kregor Hermet. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalli ühisliigas võõrustas BC Prometey seni ainult võite tunnistanud Tallinna BC Kalev/Cramot. Riias toimunud kohtumises pani tiitlikaitsja Prometey enda paremuse kindlalt maksma ning teenis 103:72 võidu.

Eesti-Läti ühisliiga liidrite lahingus tehti sotid suuresti selgeks avaveerandil. Ajutisel koduväljakul mänginud Prometey näitas kohtumise alguses oivalist kaitsemängu ning ise teeniti palju kergeid korve. Nõnda võitis Ukraina tippklubi avaveerandi lausa 35:8.

Sellega olid suuremad pinged kohtumisest välja tõmmatud. Edasise mängu jooksul ei õnnestunud Kalev/Cramol vahet 22 punktist vähemaks saada ning lõpuks tuli tunnistada vastaste 103:72 paremust.

Eesti meisterklubi särgis jõudsid kaks mängijat kahekohalise punktisummani. Hugo Toom viskas 11 ja Rauno Nurger 10 punkti. Prometey ridades säras üleplatsimehena 18 silma toonud Ilja Sõdorov.

Võiduga tõusis Prometey ka Eesti-Läti ühisliiga liidriks. Nii neil kui ka Kalev/Cramol on üheksa kohtumisega kirjas kaheksa võitu ja üks kaotus.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles