Karikavõistluste põnevusmäng viidi lumetormi eest teise linna katuse alla

Toimetas Ville Arike
Copy
Rapla uhiuus ja hinnaline jalgpallihall.
Rapla uhiuus ja hinnaline jalgpallihall. Foto: Rapla vallavalitsus

Jalgpalli Evald Tipneri karikavõistluste kaheksandikfinaali tänane põnevusmäng meistriliiga üllatuspronksi Tallinna Kalevi ning esiliiga võitjana meistriliigasse tõusnud Nõmme Unitedi vahel viidi Tallinnast Raplasse.

Jalgpalliliidu kodulehel seisab värske teade: «Täna, 26. novembril kohtuvad Tipneri karikasarja 1/8-finaalis JK Tallinna Kalev - FC Nõmme United. Mäng peetakse algusega kell 14.30 Rapla jalgpallihallis.

Algselt pidi kohtumine aset leidma täna kell 15.15 Sportland Arenal, kuid kuna Eesti ilmateenistuse värske info järgi on Tallinna kesklinnas oodata selleks ajaks tihedat lumesadu ning temperatuur langeb järsult, siis viidi mäng Raplasse, kus oli jalgpallihall samas ajaaknas vaba (EJL jalgpallihall on sel ajal hõivatud).»

Tegemist on Nõmme Unitedi peatreeneri Vladimir Vassiljevi lahkumismänguga. Vassiljev andis mõne päeva eest teada, et see jääb praegu Unitedis tema viimaseks mänguks ning seejärel siirdub ta tööle ühe Kesk-Euroopa riigi klubisse.

Koha karikavõistluste veerandfinaalis on juba taganud FCI Levadia, Paide linnameeskond, Nõmme Kalju, FC Kuressaare, Viimsi JK ja Läänemaa JK. Pärast tänast selgitavad viimase veerandfinalisti 3. detsembril FC Flora – FC Elva.

Küll lähevad Sportland Arenal kell 12 vastamisi naiste meistriliiga viimase vooru mängus liidrid FC Flora ja Saku Sporting. Flora kindlustas juba mitu vooru tagasi kuld- ja Sporting hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles