VIDEO MK-etapil teise koha saanud verine ameeriklanna varises finišis kokku (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Jessie Diggins
Jessie Diggins Foto: KIMMO BRANDT / EPA / SCANPIX

Rukal toimunud murdmaasuusatamise MK-etapil naiste 20 km ühisstardist vabatehnikasõidu viimastel kilomeetritel vigastas ameeriklanna Jessie Diggins suusakepiga nägu. Lõpuks teise koha saanud ameeriklanna nägu oli finišikoridoris verine ning ta varises pärast lõpujoone ületamist mitu korda kokku.

Digginsi suusakepp murdus mõni kilomeeter enne lõppu ning kuigi varukepp jõudis temani päris kiiresti, siis selle üleandmisel puudutas ta kepiteraga nägu. Ameeriklanna tunnistas, et ei mäleta sellest intsidendist midagi. «Ma ei teadnudki, et see juhtus. Mõtlesin finišis ainult, et sain sellega hakkama, siis nägin verd ja mõtlesin: «Oh ei.» Nüüd proovin uuesti sooja saada, keha üles soojendada ja olla järgmisel nädalal võistluseks valmis,» rääkis Diggins pärast võistlust meediale.

Kui video ei avane, vaata seda siit.

Rootslanna Ebba Andersson tunnistas, et ilmselt oli tema see, kes Digginsi kepipurunemise põhjustas. «Astusin tema suusakepile, tal lendas seepeale käest kepp ja kinnas. Ma selgelt kahetsen seda, kuid sellised asjad juhtuvad,» ütles Andersson Expressenile.

Lõpukiirenduses suutis Digginsist kiirem olla rootslanna Moa Ilar (55.40,8), Diggins kaotas talle 0,3 sekundiga. Kolmandaks tuli samuti ameeriklanna, kogenud Rosie Brennan (+1,4). Eestlannasid võistlustules polnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles