JÄRELVAADATAV Tiitlikaitsja TalTech näitas poolfinaali avamängus võimu

Postimees Sport
Copy

Täna pandi pall mängu võrkpalli naiste karikavõistluste teises poolfinaalis, kus omavahel läksid vastamisi Rae spordikool/VIASTON ja tiitlikaitsja TalTech. Favoriidi koormat kandnud külalised teenisid kindla 3:0 (25:19, 25:12, 25:22) võidu.

Enne mängu:

Rae spordikool/VIASTONiga vastamisi minev TalTech on Balti liigas võitnud kõik seitse ja Eesti meistrivõistlustel viis kohtumist. Rae spordikool/VIASTON on Balti liigas kaheksast kohtumisest enda kasuks kallutanud kolm ja Eesti meistrivõitlustel kõik neli mängu.

Karikavõistluste veerandfinaalseerias mängis TalTech 3:1 ja 3:0 tulemusega üle Tartu Ülikool/Bigbanki, Rae spordikool/VIASTON pidi edasipääsuks mõnevõrra rohkem pingutama – Audentese SG/Noortekoondist võideti kodusaalis 3:1 ja võõrsil samuti 3:1 resultaadiga.

Novembri alguses toimunud omavahelises matšis napsas Rae spordikool/VIASTON favoriidilt geimi, tunnistades kodusaalis mänginud TalTechi 3:1 (25:19, 25:23, 21:25, 25:21) paremust.

Kui servi vastuvõtul olid mõnevõrra täpsemad võitjad (positiivne vastuvõtt TalTechil 35 protsenti ja Rae esindusel 29 protsenti), siis rünnakul olid võistkonnad võrdsed – mõlemad naiskonnad lõid punktiks 34 protsenti rünnakutest. Blokis oli seitsme punktiga parem TalTech, kelle arvele kogunes 17 blokipunkti.

Karikavõistluste poolfinaali korduskohtumine toimub 6. detsembril kell 19.30 TalTechi spordihoones. Edasipääseja selgitamisel vaadatakse karikavõistlustel esmalt võitude ja seejärel punktide arvu (3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm punkti, 3:2 võitjale kaks ja kaotajale ühe). Kui võidud ja punktid on võrdsed, selgitab edasipääseja kuldne geim. Finaal toimub 16. detsembril Pärnu spordihallis.

Naiste karikavõistluste ajakava ja tulemused on leitavad SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles