WRC koormust vähendanud Rovanperä leidis järjekordse uue väljakutse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Autoralli ja vormel 1 valitsejad: Kalle Rovanperä (vasakul) ja Max Verstappen.
Autoralli ja vormel 1 valitsejad: Kalle Rovanperä (vasakul) ja Max Verstappen. Foto: Beata Zawrzel/ZUMA Press Wire/Scanpix

Kuigi kahekordne autoralli maailmameister Kalle Rovanperä tõmbas tulevaks aastaks põhialal veidi pidurit, tuksub tema süda mootorite rütmis.

Järgmisel aastal WRC-sarjas osakoormusega võistlev soomlane jätkab kindlasti driftiga. Nüüd aga selgus, et tema hobide assortiisse lisandub veel üks autospordi tahk.

Rovanperä külastas nädalavahetusel vormel 1 finaaletappi Abu Dhabis. Seal vestles ta Viaplay eetris Mika Häkkineniga ja tegi üllatava avalduse.

«Praegu on eesmärk proovida sõita GT autoga,» sõnas Rovanperä. 

Jutt käib kereautode ringrajasõidust, millel on samuti erinevaid tasemeid. GT masinaga on võidu kihutanud ka endine vormeliäss Häkkinen.

«See on minus viimasel ajal huvi tekitanud. Kuigi asi pole veel päris paigas, olen üsna kindel, et saan järgmisel aastal GT-autot testida ja võib-olla ka kuskil võistelda,» lisas Rovanperä.

Stuudioekspert Heikki Kovalainen läks veelgi rohkem hoogu ja käis välja, et ehk võiks viimaste aastate rallivalitseja ka vormel 1 autosse istuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles