VIDEO Ronaldo palus kohtunikku, et tema kasuks määratud penalti tühistataks

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: AFP/SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise kapten ja Saudi Araabia klubi Al-Nassri mängija Cristiano Ronaldo on tuntud oma ulja mängustiili poolest. Esmaspäeva õhtul toimunud Aasia meistrite liiga kohtumises veenis väravakütt aga kohtunikku, et tema kasuks ei määrataks penaltit.

Intsident leidis aset Al-Nassri ja Iraania klubi Persepolise kohtumise teisel minutil, kui Ronaldo kukkus vastaste karistusalas ning Hiina kohtunik Ma Ning vilistas Al-Nassri kasuks kõhklematult penalti.

Persepolise mängijad kogunesid kohe kohtuniku ümber ja vibutasid sõrme, et tegemist on vale otsusega. Ootamatult ühines nendega ka Ronaldo, kes läks ja ütles Ningile, et selles olukorras polnud penalti otsus õigustatud.

Ning läks peagi väljaku äärde ja vaatas VARi ekraanilt olukorra kordust. Sealt oli näha, et Ronaldo oli jäänud Persepolise trahvikastis vabaks, sai korraks palli puutuda, kuid kaotas selle kohe vastaste kaitsjale. Järgnenud võitluses palli pärast libises Persepolise kaitsja Ronaldole jalgadesse, kuid oli selge, et ta mängis selles olukorras palli.

Penalti annulleerimisel tuli Persepolisele appi kombinatsioon videoabikohtunikust ja 38-aastase Ronaldo aususest. Kohtumine lõppes väravateta viigiga, kusjuures 17. minutist alates tuli Al-Nassril koduväljakul jätkata ühemehelises vähemuses, kui Ali Lajami sai punase kaardi.

Al-Nassr oli juba enne Rijadhis peetud matši kvalifitseerunud Meistrite liiga play-off’i. Viie kohtumise järel on Saudi Araabia Pro League'i meeskond E-alagrupis esikohal viiest kohtumisest saadud 13 punktiga, teine on neist viis punkti vähem teeninud Persepolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles