Inimese surnuks sõitnud maadleja mõisteti 17 aastaks vangi

Karl Mihkel Eller
Copy
Autoõnnetus USAs. Foto on illustratiivne.
Autoõnnetus USAs. Foto on illustratiivne. Foto: JIM LO SCALZO / EPA / SCANPIX

Tammy Sytch, kes on WWE ehk sõumaadluse üks suurimaid ikoone, mõisteti 17 aastaks vangi, sest istus eelmisel aastal alkoholijoones autorooli, sõitis otsa punase tule taga seisnud autole, mille juht, 75-aastane mees, hukkus.

50-aastase Sytchi elu on viis aastat pärast karjääri lõppu võtnud drastilise pöörde. Esmaspäeval mõisteti naine süüdi joobes olles inimelu nõudnud autõnnetuse põhjustamises ja läheb pikaks ajaks vangi, kirjutab New York Post.

Õnnetus juhtus mullu märtsis ning meedia andmetel oli endise sõumaadluse staari alkoholisisaldus veres väidetavalt kolm ja pool korda suurem lubatust. Otsus tehti pärast tunde kestnud istungit. Kohtuprotsessi ajal puhkes Sytch nutma, kui vabandas oma tegude pärast.

«Ma tean, et minu sõnadest ei piisa. Kuid palun teadke, et ma mõtlen talle iga päev. Teen kõik endast oleneva, et see enam kunagi ei korduks. Soovin, et saaksin temaga kohad vahetada,» ütles naine kohtusaalis hukkunu omastele tehtud pöördumises.

Sytch on varem kuuel korral vahistatud joobes juhtimise eest. Selle aasta alguses süüdistati teda elukaaslase kääridega tapmise ähvardamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles