Miljoneid teeninud jalgpalluri sõltuvus jättis ta vanemad koduta

Postimees Sport
Copy
Adam Hloušek.
Adam Hloušek. Foto: Steven Mohr via www.imago-images.de/Scanpix

Tšehhi jalgpalluri Adam Hloušeki, kes on aastate jooksul jäänud võlausaldajatele ja endistele klubikaaslastele võlgu pea miljon eurot, vanemad said halva uudise. Poja hasartmängusõltuvusest tekkinud rahamurede tõttu läheb nende kodu haamri alla.

Aastatel 2016-2019 Varssavi Legia ridades kolm korda Poola meistriks tulnud Hloušeki teekond võlglasena on kulgenud nagu paljudel tema sarnastel. Võlad tekkisid mitmete aastate jooksul ning et eelmisi võlgnevusi tasuda, laenas 34-aastane mees pidevalt raha juurde.

Kuigi paljud võlausaldajad on olnud nõus oma raha rahulikult ootama, siis tema endine klubikaaslane Ondrej Celustka võttis ette teise tee. Kuna Hloušek oli 280 000 euro suuruse laenu tagatiseks määranud oma vanemate maja Põhja-Böömimaal, kus ta üles kasvas ja kus ta vanemad ka praegu elavad.

Nüüd kaotavad ema ja isa katuse pea kohal. «Haldur teeb ettepaneku müüa Semila katastriterritooriumil asuv maatükk koos hoonega,» seisis kohtu poolt kinnitatud dokumendis.

Kaheksa korda Tšehhi koondist esindanud poolkaitsja Hloušeki suurimad võlad on seotud panustamistega. Vanemate maja oli müügiks minemas ka juba aasta eest, kuid siis tõmmati sellele viimasel hetkel pidurit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles