Endine tippmängija saatis 9-aastasele lapsele peenisepilte

Postimees Sport
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: CARL RECINE / REUTERS / Scanpix

Endine Tšehhi jalgpallur Josef Hoffmann mõisteti viieks aastaks vangi, sest ta saatis sotsiaalvõrgustikes kaheksale alaealisele tüdrukule pilte oma peenisest. Enamik neist olid alla 15-aastased, kuid kõige noorem ohver oli kõigest üheksa-aastane.

45-aastane Hoffmann, kes tuli 2004. aastal Ostrava Banikuga Tšehhi meistriks, mõisteti süüdi lapsporno omamises ja ka alaealistele ebasündsa sisuga piltide jagamises.

Ostrava piirkonnakohtus toimunud istungil tuli välja, et Hoffmann esines internetis varjunime all ning saatis lastele pilte ja videoid oma suguelundist. Vastutasuks soovis ta näha intiimseid pilte ka tüdrukutest. Kui mõni neist polnud tingimustega nõus, siis hakkas ta neid ähvardama. Noorim ohver oli kõigest üheksaaastane.

Politsei leidis Hoffmanni arvutist 631 fotot ja 19 videot alla 18-aastaste tüdrukutega. Ta ründas alaealisi tüdrukuid virtuaalmaailmas neli aastat. Mees tunnistas, et tema käitumine oli vale. «Olen oma tehtud veast teadlik. Olen paljudele inimestele haiget teinud, see jääb mulle kauaks hingele. Tahan seda parandada,» kurtis ta kohtus.

Hoffmann tegi koostööd politsei ja prokuratuuriga ning sai kokkuleppemenetluse raames viieaastase vanglakaristuse. Kohus kiitis selle heaks, otsus on lõplik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles