FOTO Manchester United murdis 145 aastat kestnud traditsiooni (1)

Postimees Sport
Copy
Manchester Unitedi mängija Scott McTominay juubeldamas meeskonna kolmanda värava üle Galatasaray vastu.
Manchester Unitedi mängija Scott McTominay juubeldamas meeskonna kolmanda värava üle Galatasaray vastu. Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United murdis ülipika traditsiooni, kui kandsid kolmapäeva õhtul Istanbulis toimunud Meistrite liiga mängul Galatasaray vastu punaseid pükse ja valgeid särke. Sellise värvikombinatsiooniga polnud «punased kuradid» kunagi pallimurul käinud.

Esimest korda oma 145-aastase ajaloo jooksul tuli United mängule valgete särkide ja punaste lühikeste pükstega. Punaseid lühikesi pükse kanti esimest korda 66 aasta jooksul. Kuid valget särki ja punaseid pükse polnud Unitedi mängijad korraga kunagi kandnud.

Kolmapäeva õhtul tuli United välja oma seitsmenda erineva värvikombinatsiooniga sel hooajal. Paraku võitu see neile ei toonud, sest kohtumine Galatasarayga lõppes 3:3 viigiga. Üleüldse on Unitedi edasipääs alagrupist keeruline. Viimases voorus tuleks neil alistada kodus grupi liider Müncheni Bayern ja loota, et Galatasaray ei võita FC Kopenhaagenit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles